1. tammikuuta 2016

Mijas

Mijas on vuoren rinteelle rakennettu valkoinen pikkukylä, joka hurmaa viattomuudellaan. Siellä vanha ja uusi kohtaavat kiehtovalla tavalla. Pienillä tunnelmallisilla mukulakivien päällystämillä kujilla voi tehdä todellisia löytöjä. Okei, lol sori. En meinaa pystyä hillitsemään sisäistä kliseematkaopaskirjoittajapersoonaani.





Perseitä perseitä perseitä





Costa de Solin yleisimpiä joulukoristeita valojen lisäksi olivat parvekkeille kiipeilevät joulupukit sekä...


 ..punaiset enkelikuvioiset kankaat, jotka myöskin roikkuivat lähes jokaisen parvekkeella.




















Tehtiin me niitä löytöjäkin. Mukulakivien päällystämillä, tunnelmallisilla pikkukujilla nimenomaan. Näin myymälän ulkoseinällä ihastuttavan violetin nahkatakin. Menin vain ihailemaan sitä hetkeksi ja myyjä veti minut sekunnissa sisään kauppaansa. Hän oli hyvin perinteinen myyntimies. Where are you you from? Aaaa! Kimi Raikkonen! I love Finland very much, so I have very very VERY special price for you! Sitten tingittiin ja Panu kysyi lopuksi että And what is the FINAL final price? ja saatiin taas vähän alennusta.


Tähän loppuun vielä liikenneympyrä:


2 kommenttia:

  1. Matkanne kuulostaa todella upealta ja ulkomailta on varmasti kiva löytää vaatteita ::) Hienoja liikenneympyröitä. Miksi Suomessa ne ei oo noin kekseliäitä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi. Matka on ollut kyllä upea :) Se todellakin avartaa. Espanjassa on liikenneympyröiden lisäksi kaikki muukin koristeellisempaa, kuten vaikka jouluvalot- ja koristelut on vedetty ihan överiksi. Suomessa ollaan hillitympiä lähes kaiken suhteen. Kaipa kyse on yhtä paljon kulttuurista kuin myös ilmastosta. Helpompi nuo on pitää kunnossa, kun ei sada lunta, räntää ja vettä suurimman osan vuodesta, kuten täällä :)

      Poista