6. tammikuuta 2016

Benalmádenan ranta

Lomalla saatiin nauttia parista ihan superlämpimästä päivästä, joita lähdettiin viettämään Benalmádenan rannalle. Laineet olivat eräänä päivänä todella isoja ja niitä oli hauska juosta pakoon! Käytiin kerran yölläkin juoksentelemassa rannalla. Uimaan ei kumpikaan uskaltanut mennä, mutta minä menin toki kahlaamaan ja leikkimään aaltojen kanssa.





























Superpehmeä hiekka kulkeutuu rannalle Saharasta. Kesällä hiekka kärventää jalkapohjat, mutta nyt siinä oli oikein mukavaa kävellä :>
















6 kommenttia:

  1. Järjettömän kauniita kuvia! Noihin maisemiin kun pääsisi. Jälleen yksi hyvä syy, miksi kannattaa tavoitella työkykyisyyttä. ;) Pääsisi toteuttamaan useita matkailuun liittyviä haaveitani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Matkailu on myös minulle se juttu, mikä motivoi löytämään oman ammatin ja töitä. En ennen ollut kiinnostunut matkailusta. Nyt vasta olen, kun olen huomannut, kuinka ihanaa se on hyvässä seurassa ja kuinka mielenkiintoista on nähdä muita kulttuureita ja luontoa. Maapallomme on ihan mielettömän jännä paikka. En malta oottaa että pääsen vielä Euroopan ulkopuolelle...

      Poista
  2. Oot niin hottis! Anteeksi suorasanaisuuteni, mutta wau toi kroppa *--* (Ei toki mitään verrattuna sun persoonallisuuteen, jokusen vuoden kuitenkin sun blogejasi seurannut - u go girl!!)

    VastaaPoista
  3. Ihana lukee näitä postauksia ja tulee kamala matkakuume täällä influenssassa riutuen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ikävöin tuonne, mutta onneksi on muistoja. Paranemisia!

      Poista