3. tammikuuta 2016

Kanapuisto

Parque De La Paloma oli ehdoton lempipaikkani Costa del Solilla. Kävimme siellä peräti 4 kertaa. Kyseessä on Benalmadenassa sijaitseva suuri puisto, jossa asuu paljon vapaita kanoja ja kukkoja. Puistossa asuu heidän lisäkseen myös runsaasti puluja ja sorsia, kuin myös hanhia, vihreitä papukaijoja, kilpikonnia, neljä joutsenta, muutama riikinkukko, pörröisiä pupuja, useita minulle tuntemattomia lintulajeja sekä aitauksessa olevia vuohia. Ihan huikea paikka. Kanat, tai oikeastaan kukot, ovat puistossa parhaiten edustettuina. Joka paikasta kuuluu koko ajan kukkokiekuu. Siksi kutsun sitä mieluiten Kanapuistoksi. Runsaan eläimistön lisäksi puisto on todella, todella kaunis. Kuvat puhukoot puolestaan :)




































Papukaijain pesä


Joutsenlampi. Tämä lampi oli varsin pieni, mutta siellä asusti kaksi kaunista joutsenta. Ne olivat aina siellä, kun kävimme puistossa. Toisessa, huomattavasti suuremmassa lammessa asui kaksi muuta joutsenta.








Sitten kaktuspuutarhaan. Rakastan kaktuksia. Mulla on kolme hyvin pikkuista omaa kaktusta. Nämä eivät olleet lainkaan pikkuisia...
































Paikka on oikea lintuparatiisi. Lintuja saa ihan vapaasti ruokkia ja niillä on omia juomapisteitäkin.


Puiston ylivoimaisesti isoin kana.


Puputkin olivat niin kesyjä, että söivät kädestä. 


 Ankkalammen saari


Kilppareiden hengailupaikka











Suosittelen lämpimästi kanapuistoa kaikille Costa del Solille matkustaville <3

3 kommenttia:

  1. Oi, kanojaaaaaaaaaaaaaaaa! 乂❤‿❤乂 Kanaset on ihania. Haluaisin joskus oman tai mieluiten useita, erisävyisiä ja kirjavia. Takki on upea ja sopii sulle kuin nenä päähän.

    VastaaPoista
  2. Minäkin rakastan kanoja :D <3 Ja kaikkii lintuja muutenkin. Haluaisin ankkatarhan. Toi takki on kyl ihan liian ihana <333 Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hommaa sä ankkatarha ja mä hommaan kanatarhan. <3 Kunhan ne kanat ei pelottelisi mua sitten. Kvak!

      Poista