22. tammikuuta 2016

Leijulauta

Eli Hoverboard. Koska näitä ei ole vielä oikein kellään täällä Suomessa, niin mun on ihan pakko elvistellä 8) 

Hover on suomeksi leijua/liitää, joten leijulauta olisi ihan jees suomenkielinen nimitys tälle kapistukselle. Tuolla kulkeminen on oikeastikin niin kevyttä ja ilmavaa, että melkein tuntuu, kuin lentäisi. Rakastan tätä vehjettä!

Lauta tuli postista vasta keskiviikkona, niin tässä videossa ajelen sillä kunnolla vasta ensimmäistä päivää.




9 kommenttia:

  1. Käytetäänkö näitä lautoja pelkästään viihdykkeeksi vai ihan paikasta toiseen kulkemiseen? Ja kuinka helppo tuossa on päällä pysyä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nämä ovat ihan kulkuneuvoiksi tarkoitettu. Nähtiin noita teinitytöillä kadulla Espanjassa. Hoverboard on modernimpi versio Segway:sta. Ja kyllähän nuo ovat myös hyvin viihdyttäviä :) Tekisi mieli temppuilla tolla enemmänkin, mut en viitsi pistää uutta lautaa nyt heti paskaksi :)

      Vähän vaatii opettelua. Eräs henkilö lensi täällä saman tien selälleen noustuaan laudalle. Mutta kyllä ton ottaa kuitenkin hyvin nopeasti haltuun, jos nyt ei oo ihan koordinaatiokyvytön tyyppi. Mä ainakin otin toimintaperiaatteen haltuun muutamassa minuutissa. Ylä- ja alamäet sekä kynnykset on aluksi kans haastavia, mut kyl se siitä, kun vaa uskaltaa yrittää muutaman kerran. Eli tiivistettynä: aluksi tuntuu siltä, että tää on ihan mahdoton vehje, mutta muutaman harjoituskerran jälkeen ihmettelee, mikä siinä muka oli niin vaikeeta :)

      Poista
  2. On noita suomessakin useallakin ihmisellä, mutta ovat sen verran hintavia, että varmaan siks ei vielä oo kaduilla näkynyt. Näyttää kyllä tosi siistiltä ja ois huippuu kokeilla tollasta joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo kalliita. Tämä meidänkin oli vaa reilut 200 euroa.

      Poista
    2. Oho :o Mistä mä oon kattonut, niin ollut vähintään sen 300 usein reilusti yli. Mutta mitä tuolla kommenteissa laitoit, niin just jonku hameen kans vois näyttää tosi siistiltä!

      Poista
  3. Jännittävää! Tykkäsin katsoa videota, se oli oikein viihdyttävää. ;) Tota käyttämällähän saisi vaikka mitä jännää aikaiseksi ihan taidemielessäkin, kun se näyttää siltä kuin todella leijuisi ilmassa. Aika creepyja mielikuvia tulee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Laitoin videosta nyt vähän paremman, leikatun version tuonne. Mä just aattelin, että kokeilis jotain pitkää vannehametta ton kaa, nii näyttää että vaa liitää sillee spookysti haamuna.

      Poista
  4. Ajelin tolla vehkeellä tänään muutaman sadan metrin matkan kebabinhakureissulla.
    Kebabmyyjät olivat silmät soikeina ihmetyksestä ja niille piti näyttää sisällä, miten laite toimii. Paluumatkalla ohitin bussipysäkin, jossa oli äiti lapsensa kanssa.
    - Äitiii, mäkin haluun tollasen!

    Muut joko tuijottivat tai yrittivät näyttää siltä, että eivät tuijottaneet.
    Huomiota tuo siis herättää, varsinkin kun hoveroi keskellä talvea lumen seassa. :)

    -Panu

    VastaaPoista
  5. Uuuuu onpa siisti vekotin! Sulla oli selkeästi hauskaa kun painelit sillä menemään. Näyttää kyllä kivalta, olispas siistiä joskus päästä kokeilemaan tuollaista. :)

    VastaaPoista