7. elokuuta 2017

Elokuu

Joku päätti leikkiä instassa minua, pölliä kuvani ja hankkia satoja seuraajia. Tämän takia merkitsen kuvani tästä lähtien. Tänään muuten huomasin, että tämä tyyppi on laittanut myös noi kaikki uudet kuvat, joissa on vesileimat. Siis täh? En ymmärrä. Jos haluaa pitää faniprofiilia, niin se on ihan ok, mutta että antaa kaikkien olettaa että on itse kuvissa, eikä merkkaa oikeaa omistajaa, se ei ole ok. Tälle asialle ylläpito ei näytä tekevän mitään, mutta toissapäivänä mun puhelimen näytölle pompsahtiyhtäkkiä ilmoitus, että minun omassa profiilissani oleva kuvani on poistettu yhteisösääntöjen vastaisena. Ja kyse oli kuvasta, joka poistettiin jo about 3 kk sitten. Ihan oikeasti en tiedä mitä sinä kuvassa oli väärää eikä instagram voi edes kertoa sitä minulle. Joo. Tässä on uusia kuvia, joita otettiin ankkapuistossa :)


























90-lukulainen futuristinen räpylänsäästin


13 kommenttia:

  1. Ehkä kaikkein huvittavinta tossa oli se, että se tyyppi oli vielä hyväksyny sut seuraajaks profiiliinsa. :D:D

    Hienoja kuvia ja asuja! Tykkään erityisesti tosta liila nahkatakki + punainen minihame -yhdistelmästä. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa se on estänyt mut. Seuraan sitä peiteprofiililla :D Löysin ton tyypin aika jännästi. Etsin uusia seurattavia ja päätin katsoa, ketä mun yks diggailema suomalainen mimmi seuraa, ja sit näin yhtäkkiä oman kuvani listassa. En tiedä miksi se tyttö seurasi tollasta profiilia. Se ei hyväksynyt seuraamispyyntöäni ja annoin asian olla. Vähän ajan päästä mun pari seuraajaa laittoi mulle kuvakaappauksia tosta profiilista ja sit mulle selvisi asia. Toi tyyppi näyttää seuraavan paljon sellasia profiileja, joissa on lapsimallien kuvia. Sen lisäksi pikkutyttöjen ja teinityttöjen profiileja, jotka on vähän tuhmia lolitatyylisiä. Ja sitten ihan sellaisia pornokuvaprofiileja. Siksi epäilen tota pedofiiliksi.

      Poista
    2. Mikä sen profiilin nimi on?

      Poista
  2. En tiiä onks tää tyhmä kysymys, mut miten lisäät kameralla otettuja kuvia Instagramiin? x)

    Tosi harmi toi et joku on varastanu sun kuvii. Muutenkin mul tulee vähän epämukava olo sun saamasta huomiosta Instagramissa... Tai kun siis monet sun kommentoijista on tosi limasen olosia. Millasia fiiliksiä ne herättää sussa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo tyhmä kysymys :) Siirrän kuvat tietokoneelta puhelimeen OneDriven kautta tai joskus ihan vaan johdolla. Onneksi se feikkitili poistettiin vähän aikaa sitten :) Oli kyl sen verran maaninen tyyppi, että se on varmaan perustanut jo uuden.

      No totta puhuen ne kommentit ja ihmiset eivät herätä minussa yhtään mitään tunteita. Kyllä se tietty vähän rassaa, kun monet kommentit ovat niin seksuaalisia. Mun tarkoitus ei ole herättää sen tyylistä huomiota enkä halua olla mikään seksiobjekti. Mutta jos laittaa nettiin kuvia, niin pitää vain hyväksyä se, että kaikenlaista huomiota tulee. Olen yleensä tosi otettu, jos joku tyttö kommentoi kivasti mun kuvaa, koska siinä ei ole yleensä seksuaalisia taka-ajatuksia.

      Poista
  3. Onk instan bitholi käyttäjä sinun?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo! Mitä hittoa. Vielä mun omalla nimellä. Taitaa olla vanha, kun tuo kuva minustakin on jo pari vuotta vanha. Täytyy kuitenkin katella ilmestyykö tuonne jotain kuvia. Kiitos hei paljon kun kerroit tästä :)

      Poista
  4. Eksyin tänne monen kulman kautta, tajusin et oon joskus aiemmin seuraillu sun kirjotuksia. Ihana nähdä sut noin hyvinvoivan ja onnellisen näkösenä, vaik tottakai paha mennä pelkistä kuvista päätteleen miten toisella menee. Hiustenkasvatusproggiskin näköjään on tuottanu tulosta, ihan törkeen upee tukka :D Paljon tsemppiä ja muuta mukavaa elokuun viimesille päiville.
    Just keep doing you <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva saada tällainen kommentti, kiitos :) Juu minulla menee paremmin kuin ennen :) Oon aika tylsä bloggaaja nykyään, sillä en halua enää pahemmin jakaa yksityiskohtaista tietoa tunteistani.
      Mukavaa syksyä sinulle!

      Poista
    2. Olisi mukava lukea juurikin tunteista ja mietteistä, elämän eri kulmista, Linda.

      Poista
  5. Sun tuoreimmista kuvista kyllä huokuu parempi fiilis verrattuna vanhempiin kuviin. Jokainen rakentaa omanlaistaan elämää pala kerrallaan ja omine ongelmineen ja haasteineen. Huutelijoiden kommentit kertovat jo itsessään että sitä tuskaa on sielläkin taustalla. Ikävää että sitä pitää purkaa asiattomuuksina just sulle:(

    Mut ei muuta ku tsempit sulle ja jatka vaan oman tarinasi kirjoittamista, ainakin se on mielenkiintoinen näin sivustaseuraajan vinkkelistä.

    t. Joku-mies-vaan-jostakin-kaukaa

    VastaaPoista