13. toukokuuta 2021

Työtyttö



Suoriuduin 1.lukuvuoden pakollisista opinnoista ja seuraavaksi olisi luvassa työharjoittelua. Mielessäni pyörii kysymyksiä, että miten energiani riittää (pelkään, etten saa nukuttua tarpeeksi) ja mitä jos ne ei tykkää musta ja petän niitten odotukset. Mmh. Muuten olen kyllä iloinen ja innoissani, että olen saanut tämän mahdollisuuden.

Lääkkeen lopettamisesta ei ole tullut oireita, kuten ei koskaan ennenkään. Jospa nyt jatkossa pärjäisin vain vitamiinipillereillä. Ja luonnollisilla menetelmillä, kuten ruualla ja liikunnalla. 
 





Hiukset sekoilee.

4 kommenttia:

  1. Jes, hyvä sä, oot vaan ihan oma ittes, niin sen pitäisi riittää. Voihan siinä käydä niin, että ylittää itsensä ja omat odotuksensa, mistäs sitä tietää etukäteen. :) Aivan kuin sun hiuksilla olisi ihan oma henki, hienot. :)) Tosi hyvä, että oot välttynyt lopetusoireilta ja hyvin menee. =) Niin, uni-valverytmi on tutkimusten mukaan tärkeämpää kuin ruoka, tosin ilman ravintoa ei jaksa nukkuakaan, ja liikkua. Riippunee ihan yksilöstäkin. Omaan tahtiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista! Niillä ON oma henki xD Haha. Katsotaan huomenna, miten selviän ekasta päivästä! Joutuu kyl tsemppaa vähä enemmän kuin olla vain oma ittensä xD

      Poista
  2. Satunnainen lukija täällä muisti sinut pitkästä aikaa ja kaipailee kuulumisia :) Näitä vanhoja postauksia on ollut ihana lukea uudestaan jälkikäteenkin, ne jotenkin ovat rohkaisseet itseäkin pääsemään asioista yli ja pitämään kehosta huolta hellemmin ja luonnollisemmin keinoin. Musa-addiktina tuo sun bändiprojekti kiinnostais ihan hirveästi, niin mielelläni ottaisin bändiprofiilitkin seurantaan! Toivottavasti vuosi 2021 kohteli sinua hyvin ♥︎

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VAU, KOMMENTTI!! Yllätit minut toden teolla! En ajatellut, että täällä käy enää juuri ketään. Siistiä, että mun postauksista on hyötyä sulle. En ymmärrä miten se on mahdollista, mutta tosi mahtavaa kuulla. 2021 ei kohdellut hyvin ja 2022 alkoi huonosti, mutta olen toiveikas tulevan suhteen. Minusta on tullut vähän tällainen tylsimys, etten niin kauhean avoimesti enää tykkää jakaa asioitani täällä blogissa. Oon muutaman kerran kirjoittanut pitkää tekstiä, mutta en ole uskaltanut julkaista. Olisi kyllä kiva kertoa bändistä jotain ja toki kaikkea muutakin. Toivottavasti saan aikaiseksi postata jotain jossain vaiheessa, mutta joo, minusta on valitettavasti tullut vähän ujo. Olisi muuten tosi kiva tutustua enemmän blogin lukijoihin, että jos haluat ilmiantaa itsesi, niin ei haittais minua yhtään!

      Poista