8. heinäkuuta 2017

Cote d'Azur, partie 4

En tainnut ostaa Ranskasta muita matkamuistoja kuin 2 toppia. Suosittelen lämpimästi sellaista ostoskeskusta kuin Polygone, joka sijaitsee kaupungissa nimessä Cagnes-sur-Mer. Siellä oleva Forever21 liike oli aivan mahtava, mutta en ehtinyt ajan kanssa käymään sitä läpi, koska mies oli mukana. Etelä-Euroopasta löytyy minulle paljon kivempia, minulle sopivampia vaateliikkeitä, kuin Suomesta. Elin tuolla pelkällä patongilla ja suklaalla. Pari kertaa söin murojakin. Olin tyytyväinen.


























Ajoimme tämän ohi, kun tulimme lentokentältä Cannesiin. Sekoitin leader sanan leather-sanaan, joten luulin tätä lähintä ruokakauppaamme nahka-asu-liikkeeksi. En huomannut pimeässä noita haalistuneita ruokakuvia. Ihmettelin sitten, että mihin asti meijän oikein pitää kävellä kun ruokakaupaa ei ole ainuttakaan lähettyvillä! Kävelimme katua pitkin ja ihmettelin, että Panu, miksi olet menossa nahkakauppaan?...leader price...hmm..hetkinen...AAA! Tää kauppa sai sitten lopun loman ajaksi lempinimekseen "Lederhosen".








3 kommenttia:

  1. Oletko ajatellut, että tahtooko Panu sinun pitävän itseäsi riutuneessa tilassa? Haluatko sinä että hän kuvaa puolialastonta kuihtunutta vartaloasi muistoksi, väänneltynä eri asennoissa, vai ihannoitko laihuutta niin suuresti että näet meidän muidenkin ihailevan laihuuttasi?

    Kasvosi ovat niin valoisan ja kauniin näköiset, kuten hiuksesikin, että kunnolla vaatetettuna olet hyvin näyttävä nuori tyttö. Näissä kuvissa tarkoitus tuskin oli esitellä nahkaa luiden päällä roikkumassa mutta siihen valitettavasti huomio näin terveellä ihmisellä kiinnittyy.

    Mikä sinua pitää sairaudessa kiinni?
    Entäpä mitkä asiat tukisivat elämään elämää ilman sairautta?

    Aliravitsemuskin itsessään ylläpitää juurikin mm. masennusta. Psyykkinen tilasi voisi olla aivan eri jos antaisit painosi nousta terveisiin lukemiin.
    Koetas. Aina voi palata vanhaan jos tahtoo. Luulen että saattaisit innostua uudesta terveemmästä elämisen arvoisesta elämästä kun aivosikin saisivat ravintoa.

    Ajatteletko koskaan miltä Panusta tuntuu jos hän jokin aamu löytää sinut elottomana viereltään sydämesi väsähdettyä? Sinulla olisi niin paljon elämää, elettävää ja koettavaa edessä tuon sairauden sijaan. Uskalla olla rohkea!

    VastaaPoista
  2. Moikka, oon jonkun aikaa seurannu suo jo IG'ssä ja lueskellu sun blogia. Alunperin tulit vastaan ig'ssä ku kattelin hiuskuvia, meinaan mullaki menossa super pitkien hiusten kasvatusprojekti 😊 näitä kuvia on niin kiva kattoa, saan inspiraatiota oman tukan kasvattamiseen! Hyvää kesää sulle ja päivitä taas pian blogia! ☀️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kivasta kommentista. Tosi mukava kuulla, että pidät kuvistani :) Onnea hiusten kasvatukseen ja hyvää kesää! :)

      Poista