30. toukokuuta 2016

Kesä alkoi

Kesä on niin mun vuodenaika :) Tässä on kuvia muutaman päivän takaa kaupunginpuutarhasta. Haluaisin muuten kysyä teiltä, että mistä haluaisitte minun kirjoittavan? Onko mitään, mitä haluaisitte kuulla? Minusta olisi myös mukava tietää, millaisia ihmisiä blogissani käy. Tiedän vain muutaman vakiolukijan, mutta 98% lukijakunnasta on pimennon peitossa. Kertokaa jotain itsestänne! Olisi oikeasti kiva kuulla.





























19 kommenttia:

  1. Täällä on lukijana parikymppinen nainen, joka työskentelee vartijana :D oon ollu sun ahkera lukija noin 1.5 vuotta, joskus olen jopa kommentoinut jotain mutta pääosin oon ihan hiljainen lukija.

    Olisi kiva saada vaikka semmonen Top 5 postaus lempielokuvista, sarjoista, bändeistä tai maista joihin haluaisit matkustaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoista! Kiitos kun kerroit itsestäsi! Mä teen tosi mielelläni tollasen top-postauksen joskus. Jos mä teen top5 -listoja kaikesta ny mitä mitä keksin? Vai aattelitko sellasta, että vaa yhdestä aiheesta ja pidempää selostusta miksi pidän juuri niistä?

      Poista
    2. En aatellu oikeastaan sen pidemmälle. :D Kumpi vaan tuntuu susta luontevammalta :)

      Poista
    3. Okej! Teen sitten varmaan pelkkiä listoja kaiken maailman asioista. Kivaa, että ehdotit tota, sillä oon joskus haaveillut lista-postauksen tekemisestä, mut aattelin et ketään ei vois väh kiinnostaa :D Mut hetkinen, mitä sitten vaikka ei kiinnostais. Täähän on mun blogi. Hmm. Mut joo nyt mul on oikee syy tehä sellanen :-D

      Poista
  2. Olen oululainen parikymppinen opiskelija. Harrastan akrobatiaa, lautapelejä, näen paljon kavereitani ja luen paljon blogeja. Silloin kun haluan rauhoittua, teen jotain luovaa (maalaan, askartelen), meditoin tai rapsutan kissaa.

    Luin aikoinaan Kuole mun kaa mereen -blogia, koska samaistuin siihen voimakkaasti. Olin kova suorittamaan nuorempana ja se haittasi onnellisuutta. On ollut kova työ opetella arvostamaan itseä ilman että yrittää olla aina paras.

    Blogeissa parasta on kun blogi on kirjoittajan itsensä näkäinen. Sun blogi onnistuu siinä hyvin.
    -Essi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi :) Mukava tietää jotain sinustakin, Essi! Ainaisen suorituspaineen kanssa eläminen on kyllä raastavaa. Hienoa jos sinäkin olet päässyt eroon sellaisesta.

      Ajattelin, ettei blogini enää ole kovin omaperäinen, koska en kauheasti kirjoita enää. Mut mukava kuulla jos sun mielestä on :)

      Poista
  3. Mä oon kans parikymppinen opiskelijatyttö, joka harrastaa ratsastusta ja lenkkeilyä. Opiskelun ohella nään kavereita ja shoppailen! Toisinaan kuitenkin tykkään vetäytyä yksin jonnekin pohtimaan asioita ilman, että kukaan on häiritsemässä. Siinä mielessä olen yksin viihtyvää sorttia!

    Oon seuraillu sen blogia säännöllisesti varmaan sen 1.5 vuotta. Luin kans sitä Kuole mun kaa mereen -blogia, en edes muista miten eksyin siihen aikoinaan! Tykkäsin siitä kovasti, mut ymmärrän kyllä, että se tuntui susta varmaan liian henkilökohtaiselta. Pidän kuitenkin tästäkin blogista kovasti ja aion seurailla jatkossakin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun kerroit itsestäsi ja tosi mukava kuulla että tykkäät blogistani! :)

      Poista
  4. Täällä myöskin parikymppinen tyttö.Välillä kommannutkin jotain välillä. Katselin googlesta joskus jotain hiusjuttuja ja yhdessä kuvassa olit sä ja upeat hiukses :D sitä kautta löysin cookie blogin jonka aiheisiin pystyn itsekkin samaistumaan...ja vaikutit erilaiselta ja tosi mukavalta persoonalta johon olisi kiva tutustua ihan luonnossakin :)
    T: Elenaada

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon Elenaada :) Oot tosi kiva kun kommentoit usein!

      Poista
  5. Mäkin oon parikymppinen tyttö! Harrastan akrobatiaa ja balettia ja käyn salilla.
    Olen muistaakseni joskus kommentoinut jotain tänne mutten enää muista mitä :)

    Sulla on muuten aivan ihanat hiukset!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi täällä on niin paljon akrobaatteja :D
      Kiitos kommentistasi ja kehuista! Olen toisinaan käynyt sinunkin blogissasi ja vaikutat todella sydämelliseltä ja ihastuttavalta persoonalta :)

      Poista
  6. Mäkin mietin et miten sattuukin nämä akrobaatit sun blogiin. :) vaikka tiedätkin mut vakilukijaksi niin halusin silti sotkea lusikkani tähänkin soppaan. :D eli rikon kaavaa, en ole parikymppinen vaan parin viikon päästä KOLMEkymppinen (!) (jaiks, ikäkriisi!), minäkin harrastelen (sirkus)akrobatiaa ja tykkään tehdä käsilläni kaikkea luovaa. Rakastan kissoja ja pidän hyvistä leffoista, musiikista, laulamisesta, kirjoittamisesta ja tykkään pelailla lauta- sekä "sähköisiä" pelejä. Oon hyvin lapsenmielinen, heittäytyvä ja avoin persoona, mut toisaalta kuitenkin epävarma ja mieleni kiemuroihin helposti uppoutuva. Oon lueskellut sun juttuja varmaan 3 vuotta. Ensimmäisenä silmään tais osua Kuole mun kaa mereen -blogi, mut samalla aloin seurailla myös Cookie-blogia. Sun blogi on itseasiassa ainoa, jota seuraan näin "säännöllisesti" :) tykkään sun tavasta kirjoittaa. Olis kiva, jos kirjoittaisit esim. asioista, jotka merkitsee sulle eniten ja asioista joita inhoat. Toisaalta olis kiva myös tietää vähän sun arjesta, esim. mitä teet nykyään työksesi ja millaisista asioista sun perus päivä koostuu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) Pidän noi juttuaiheet mielessäni. Oon tosi otettu, että luet mun blogii säännöllisesti, tosin se on vähä jännä, ku vaikutat niin erilaiselta ihmiseltä kuin minä x)

      Poista
  7. Kohta 14v tyttö. Eksyin kauan sitten Kuole mun kaa mereen - blogiin ja se kiehtoi mun pientä mieltä sekä avas monia asioita. Oot huippu persoona ja kirjotat loistavasti!

    VastaaPoista
  8. 14.v tyttö, harrastan kilpauintia ja huilun soittoa. Olen vammaillut syömisteni kanssa 10 vuotiaasta lähtien ja silloin myös löysin kuolemunkaamereen blogisi ja siitä lähtien olen seurannut kaikkia blogejasi säännöllisesti. Olet mielenkiintoinen ihminen ja hyvä kirjoittamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Mukava kuulla, että tykkäätte kirjoitustyylistäni. Pitäisi kai välillä sillai kunnolla yrittää kirjoittaa tänne jotain :) Jospa inspis joskus iskisi.

      Poista
  9. Äiti-ihminen, kolmevitonen. Tyylisi ja persoonasi ovat kiehtovia, vaikka toki toivoisi että saisit pehmeyttä ympärillesi lisää hyvän verran.

    Missä menet syömishäiriösi kanssa? Mitä sinulle kuuluu?

    VastaaPoista