11. heinäkuuta 2015

Rovinj

Rovinj, tuo Adrianmeren helmi, oli kohteenamme pari päivää. Upea kaupunki! Vanhankaupungin mutkittelevat pikkukujat veivät mennessään. Rovinj on ollut tähän mennessä käymistämme kaupunkikohteista kaunein, joten tässä on laaja kuvapostaus paikasta. Huomenna jätämme Rovinjin ja suuntaamme Italiaan.


















































































19 kommenttia:

  1. Olipa siinä silmänkarkkia kerrassaan! ♥‿♥ Pystyin lähes kuvittelemaan olevani paikan päällä. Olet kaunis - sovit noihin idyllisiin maisemiin kuin nenä päähän. ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Amsku <3 Toi on kyl just ihan mun värinen paikka!

      Poista
  2. Mikset käytä rintaliiveja? Näyttäisi huomattavasti paremmalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et tosiaan keksinyt mitään muuta kommentoitavaa? No, tässä selitys: koska tissini ovat pienet eivätkä roiku, en tarvitse niitä. Ja sen lisäksi tissiliivit ovat maailman epämukavin vaatekappale, jossa lähinnä kieriskelen tuskasta. Jos jotakuta häiritsee nöpöttävät tai läpikuultavat nännini, niin se on katsojan ongelma. Osaa ihmisistä (etenkin miehiä) ei häiritse asia, ainoastaan naisia, joiden mielestä on niin pöyristyttävää poiketa jostain normipukeutumisesta. Olen vapautunut lähes kaikista ankeista "vaatesäännöistä", joita ennen itsekin orjallisemmin noudatin ja olen nyt onnellisempi.

      Poista
  3. Anon kanssa samaa mieltä rintaliiveistä. Näyttää äärimmäisen typerältä olla ilman.

    "Osaa ihmisistä (etenkin miehiä) ei häiritse asia"
    - tämä kommentti kertoo vain siitä kuinka huomionhakuinen todellisuudessa olet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mistä näitä negapaskoja aina joka paikkaan sikiää?
      Ilmnoita sun ikä, sukupuoli ja paikkakunta + muut puutteet perhetaustassa ihan tilastomerkintöjä varten.

      Poista
  4. Ai nyt oonkin vaa huomionhakuinen? :D Eks nimenomaan just liiveillä saa tissit koholle, ison näköiseksi ja huomiota herättävän näköisiksi? Mä en edes meikkaa enkä laita hiuksia. Mun yks ja ainoo syy rintaliivien käyttämättömyyteen on se että ne tuntuu hirveiltä. Varsinkin 35 asteen helteillä kun olen LOMALLA, en laittais hiostavia liivejä päälle. Nää on hei iloisia LOMAKUVIA ja silti pitää väkisin vääntää jotain negatiivista sanottavaa? En vaa tajuu teitä ihmiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liivit tuntuu kyllä tosi epämukavilta! Enkä myöskään ymmärrä, miksi jotakuta häiritsee toisen liivittömyys. :D Naisen rinnat ovat kaunis, luonnollinen asia, eikä niitä tulisi kainostella. Ranskassakin useimmat naiset ovat oivaltaneet tämän. Itsehän en käyttäisi rintaliivejä, jos omaisin pienemmät, söpöt rinnat niin kuin vaikka sinulla. :) Esim. kauppaan en aina jaksa laittaa rintsikoita, vaikka siitä saattaakin tisut hieman kipeytyä.

      Poista
    2. Samaa mieltä :) Myös 60-70-luvulla oli erittäin ookoo hippien keskuudessa olla ilman liivejä. Se on vain kulttuurikysymys.

      Poista
  5. Älä välitä negatiivisista kommenteista. Saat pukeutua juuri niinkuin susta parhaalta tuntuu, mun mielestä se on vain rohkeaa, että pukeutuu mielensä mukaisesti riippumatta siitä mitä normit sanoo. Itse en pienirintaisuudestani huolimatta osaisi olla ilman rintsikoita (julkisesti), koska tulisi niin alaston olo ja näytän niin laudalta. Mutta olet oikeassa, rintaliivit on todella epämukavat ja jos vaan rohkenisin, olisin itsekin ilman :)

    Ja nyt takaisin aiheeseen: mielettömän upeita lomakuvia ja aivan ihanan näköinen paikka! Ja olen samaa mieltä Amskun kanssa, että sovit noihin maisemiin :) <3 Italian kuvia odotellessa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emmä välitä enkä ala käyttää liivejä siksi että joku muu niin haluaa :)

      Kiitos, kiitos <3 Kannattaa ehdottomasti poiketa Rovinjissä, jos Kroatiaan päin matkustaa!

      Poista
  6. Hienoja kuvia! Toivoisin itsekin pääseväni pois täältä Suomen kesästä etelän lämpöön. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä Suomeen saadaan helteet vielä elokuun puolella :)

      Poista
  7. Newsflash, naisilla on rinnat. Ja nännit. Luulin että tää asia on huomattu jo ennen pyörän keksimistä mutta täällähän on näköjään vähän jälkeenjäänyttä porukkaa liikkeellä.

    Ja argumentti "näyttää typerältä olla ilman (rintsikoita)" on typerintä mitä olen kuullut hetkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD Keksin aika monta typerämmältä näyttävää asiaa kuin tyttö ilman rintsikoita.

      Poista
    2. Rintsikoita käyttävä mies noin niin kuin aluksi. :)

      Poista
    3. No niin mitä hiton väliä sillä on jos näyttää jonkun mielestä typerältä jos nainen on ilman rintsikoita? Saakeli luulis että näin vuonna 2015 vois kulkea jo jätesäkki päällä ulkona jos huvittaa, mitä helvettiä se kenellekkään muulle kuuluu jos näyttää tyhmältä :' DD

      Poista
  8. Kyllä mä ainakin mielelläni olisin ilman - jollei olis järkyttävät riipparit :D

    VastaaPoista
  9. Kiva nähdä sut hymyilemässä ja onnellisena.

    VastaaPoista