4. heinäkuuta 2015

Mlini, Dubrovnik

Matkamme Kroatiassa alkoi Mlini-nimisessä kylässä, jossa yövyimme kaksi yötä. Majoituksemme oli sellainen hyvin edullinen vaihtoehto, että meillä oli vain oma makuuhuone ja muut tilat olivat yhteisiä. Aiomme käyttää hyvin monenlaisia majoitusmuotoja matkamme aikana. Tällä hetkellä olemme jo saapuneet Splitiin ja meillä on täällä todella ihastuttava, oma asunto omalla pihalla. Ensi viikolla suuntaamme Zagrebiin hotelliin. Sitten vuokraamme auton ja loput majoitukset on vielä varaamatta. Mlini oli kaunis ja hiljainen pieni kylä, josta oli Dubrovnikiin vain muutama kilometri. Maisemat ovat koko Kroatiassa kyllä uskomattoman kauniita. Tässä vähän kuvia miljööstämme Mlinissä:


























Upea ranta-alue, jonka ympärillä oli kolme suurta hotellia. Kaikki hylättyjä. Näyttivät siltä, että olivat olleet ainakin parikymmentä vuotta tyhjillään.











Seuraavat kuvat ovat Dubrovnikista. Pääsin viihdoinkin heittämään talviturkin! Lämpöä oli noin 35 astetta, joten uiminen teki hyvää. Vesi oli kyllä yllättävän kylmää.























Appelsiineja!


Kissat ja pulut elävät täällä täydessä yhteisymmärryksessä. Yksi hauskimpia juttuja täällä on muuten se, että joka puolella on kissoja!

Tällä hetkellä ollaan Splitissä ja sen jälkeen kohteena on vielä mm. Zagreb, Rijeka, Rovinj, Koper, Piran ja Pula. Onneksi matka on vasta alussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti