28. tammikuuta 2015

Hiukset



Ne ovat kasvaneet niin paljon, että niitä voi jo melkein alkaa kutsumaan pitkiksi. Tavoite ei ole kuitenkaan vielä saavutettu. Mulla on ollut suunilleen vuoden verran hiuskriisi, koska ne olivat liian lyhyet. Kaiken lisäksi kasvatin otsatukkaa pois. Ne jotka ovat läpikäyneet prosessin, tietävät kuinka helvetillistä touhua se on. Pahin vaihe on mennyt ohi ihan viime päivien aikana. Nämä on vielä tummemmat mitä mun luonnollinen väri on. Latvat ovat vähän kuivahkot, koska niiden alla on vanhoja värikerroksia ja värinpoistoja. Eli nyt hiukset eivät ole niin parhaimmillaan, kuin ne voisivat olla. En aio värjätä hiuksiani enää ikinä. Oma väri kasvakoon takaisin. Kaikki on kokeiltu, sillä hiukseni ovat olleet mustat, blondit, oranssit ja kirkkaanvioletit. Ne violetit oli kyllä upeat ja katson niitä kuvia ihaillen, mutta en kaivaten :)

Hiusteni laatu on hyvin paksu suomalaiseksi ja etenkin kampaajilta on tullut aina "ooh" -lausuntoja. Enää ei tule, koska en käy kampaajalla, liian kallista. Sen lisäksi tukka on luonnostaan vähän laineikas. Tosin vasemmalta puolelta ne ovat suoremmat kuin oikealta puolelta.

Tarkoitus on kasvattaa ne takapuoleen asti.

7 kommenttia:

  1. Muistan kun luin joskus aiemmin blogistasi kuinka sua harmitti että olit leikkauttanut hiuksesi lyhyemmiksi. Hienoa että ne on jo noin paljon kasvaneet! Ja on muuten ihan totta että ne on toiselta puolelta enemmän laineilla. :D Oot muuten viimeisessä kuvassa tosi nätti. Sulla on hirmu kauniit kasvot ja tasaisen värinen iho.
    Tsemppiä kasvatusoperaatioon, se on tuskallista, hidasta mutta varmaa hommaa. Mutta sen arvoista. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti <3 Ei tää nyt niin järisyttävän tuskallista ole, kun ei tarvi kauheesti voimia käyttää :)

      Poista
  2. Oon kateellinen sun hiuksista. D:

    VastaaPoista
  3. Sinulla on kauniit hiukset. Toivottavasti saat ne kasvatettua vieläkin pidemmiksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllähän ne kasvaa, ku ei leikkaa liian usein :>

      Poista
  4. Ihanan pitkät kiiltävät hiukset!! Pakko kuitenkin kysyy ku oot ilmeisesti kärsiny anoreksiasta ja mie kärsin tällä hetkellä niin lähtikö siulla paljon hiuksia tai vaikuttiko muuten hiusten laatuun? Omat hiukset tuntuu vaan ohenevan ja nää näyttää nykysin tosi elottomilta:( mikä auttas?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo anoreksia koskaa vaikuttanut mitenkään mun hiusten laatuun tai määrään. Enkä oo ees nappaillut minkäänlaisia tabletteja enkä mitää. Jos sulla on alkanu ohenemaan tukka syömättömyyden seurauksena, niin siihen auttais varmaan se et ruopee taas syömää :) Ainakin sinkin puute tiedettävästi aiheutaa hiustenlähtöä, joten hanki sitä tai sitte kokeile vaik biotiinia.

      Poista