21. toukokuuta 2018

Hellepäivä Töölönlahdella


 


Mulla on ollut oikeastaan tosi hyvä olo edellisen postauksen kirjoittamisen jälkeen. Ehkä sen kirjoittaminen jotenkin auttoi mua ymmärtämään, kuinka hölmö olen kun ajattelen tuollaisia. 
Kokeilin myös vihdoinkin sitä joogaa. Tykkäsin todella paljon. Ensimmäinen tuntini oli hathajoogaa. Seuraavana päivänä menin astangajoogatunnille hiukan epävarmoin fiiliksin. Se meni kuitenkin tosi hyvin ja jäi hyvä fiilis. Kolmantena päivänä olin flowjoogassa. Se ei mennyt niin hyvin, kun en tällä kertaa meinannut pysyä mukana tahdissa enkä taipunut yhtä hienoihin asentoihin kuin muut. Tällä viikolla taas uudestaan..

Kaikki ovat varmaan ihan haltioissaan, kun kesä päätti alkaa. Kevät alkoi todella hitaasti, mutta yhtäkkiä lämpötilat muuttuivat heinäkuun kaltaisiksi. Paitsi että pariin vuoteen ei ole suunnilleen koko kesänä ollut näin lämmintä. Epätodellista suorastaan. Toivottavasti koko kesästä tulisi näin lämmin! Eräänä päivänä söimme Panun kanssa jäätelöt Sinisen huvilan kahvilassa ja kävelimme Töölönlahden ympäri. Nämä kuvat ovat siltä päivältä.






























  











Lumipallo. Potk!


Oho, se olikin ankka.











Joutsenella on tänä vuonna pesä hyvin näkyvällä paikalla.



































 Käytiin illalla vielä Seuriksessa.





Näyttää ihan lämpimältä kesäillalta! Ja sitähän se melkein oli.

1 kommentti:

  1. Suloinen tuo kuvasarja joutsenesta ♥ Taitavasti sait sen liikkeet ikuistettua.

    VastaaPoista