22. tammikuuta 2018

Costa del Sol, osa 1

Olimme tammikuussa lomalla vanhassa tutussa paikkassa, Costa del Solilla. Loma-aikanamme siellä oli Suomen kaltainen kesä. Jopa hiukan lämpimämpi, ainakin kun viimeisiä viileitä kesiä muistelen. Iltapäivällä lämpimimpänä hetkenä tarkeni t-paidassa ja minihameessa. Samana päivänä kun palasimme Suomeen, lämpötila tippui 13 asteeseen. Ajaessamme lentokentälle alkoi sataa ensimmäisen kerran. Muutaman päivän päästä täällä uutisoitiin, että Fuengirolassa on satanut lunta.

Vuokrattiin asunto meren rannalta. Parasta siinä oli suuri terassi hienolla näköalalla. Terassille paistoi joka päivä aurinko, joten se oli aina mukavan lämmin. Tässä ensimmäisessä postauksessa on kuvia asunnosta ja sen pihamaalta.














Suoraan terassimme alapuolella oli ranta ja kävelytie rantaa pitkin.





Sisäpihaa






























































Talo rannalta kuvattuna

2 kommenttia:

  1. Hei. Olen menossa Benskuun tai Fugeen maaliskuussa. Mistä vuokrasitte tuon asunnon? oliko se muuten hyvä? t.patsy

    VastaaPoista
  2. https://www.booking.com/hotel/es/costa-quebrada-residencial-1-benalmadena.fi.html

    Näyttäisi olevan varatttu koko maaliskuun ajan. Laitan silti tähän vähän tietoa, jos muitakin kiinnostaa.

    Plussaa: Hyvinvarusteltu keittö, hienot vessat, iso ja viihtyisä terassi, kiva sisustus, todella siisti. Sijainti erinomainen. Kaksi 1-hengen sänkyä olivat tosi pehmeitä. Parisänky kovempi.

    Miinuksia: Portin ja ulko-oven lukot toimivat huonosti. Sisään pääsi kyllä, mutta avainta piti käännellä lukossa aina jonkin aikaa. Itse asunnon lukko toimi hyvin. Suihkussa piti aina jonkin aikaa odottaa lämmintä vettä ja välillä se vesi vaihtui kesken kaiken kylmäksi. Asunnossa oli ainakin mun mielestä kylmä, mutta sellaisia Espanjassa asunnot kai yleensä on.

    VastaaPoista