19. lokakuuta 2015

Pannukakka

Olin eilen juhlissa. Jälkiruoaksi tarjoiltiin pannukakkua, jota minunkin piti ottaa kohteliaisuussyistä. Olin kuitenkin jo ihan täynnä, enkä pystynyt nielemään siitä kuin muutaman palan. Päätin hoitaa asian tyylikkäästi... Kiedoin pannukakun salaa servettiin ja menin vessaan. Tarkoitus oli vetää pannukakku vessanpöntöstä alas, mutta samaan aikaan kuulin juhlien isännän huutavan, että vessaa ei voi vetää tukoksen takia. 

Tämähän oli varsinainen ilouutinen, koska mulla oli myös iso hätä. En voinut pidätellä, vaan torttu piti vääntää tukkeutuneeseen pönttöön. Koska pönttöä ei voinut vetää, kiedoin kakkaköntin pannukakun kanssa samaan servetinpalaseen. Ajattelin laittaa jätöksen roskikseen, mutta sellaistapa ei tästä huussista löytynyt. Jouduin siis ottamaan pannukakkapaskan mukaani.
Muut vieraat huomasivat paperikääröni ja epäilivät, että olen käynyt paskalla ja koska vessaa ei ole voinut vetää, olen saattanut piilottaa jätökseni paperiin. En voinut tunnustaa, mutta vähemmän noloa oli tunnustaa, että olin käärinyt paperin sisälle pannukakun. Muut eivät aluksi uskoneet, mutta annoin heidän haistaa käärettä. Onneksi pannukakku oli vielä sen verran lämmin, että sen tuoksu peitti paskan hajun. Innostuin ojentamaan myttyä kaikkien halukkaiden nenän eteen sanoen, että ”no, haistakaa, haistakaa”, mutta eipä noita halukkaita enää paljoa ilmaantunut. Vein paskapaperin kaikessa hiljaisuudessa keittiön roskikseen ja jatkoin juhlimista mahdollisimman pokkana.

Muutaman päivän kuluttua juhlien isäntä huomasi keittiön roskiksesta leijailevan paskanhajun. Jäin kiinni.

Kuvan pannukakku ei liity tapaukseen


Yleisökysymys: Onko tarina
a) tosi
b) unta?

Oikein vastanneiden kesken arvotaan pala pannukakkua.

17 kommenttia:

  1. Ääni a-vaihtoehdolle.
    Mäkin oon saanut paskottua yhden Ruotsin McDonaldsin vessan jumiin eli kyllähän noita tapahtuu...:) Toi pannukakkujuttu kyllä vähän hämää.

    VastaaPoista
  2. Uskoisin,että unta xD Aika hauska jokatapauksessa =)

    VastaaPoista
  3. b) unta - et maininnut, miten sait paskan pöntöstä pannukakulle. Jos olisi totta, niin olisit kirjoittanut äklösti kakkapökäleen kalastamisesta vesirajasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai sitten halusin vain suojella lukijoita karmeimmilta yksityiskohdilta..

      Poista
  4. Voi jestas mikä tarina! :D mä voisin ihan hyvin kuvitella, että itse joutuisin vastaavaan tilanteeseen, joten siinä mielessä tarina saattaisikin olla totta. Mietin kuitenkin, että jos on ihan hirmuinen paskahätä, niin ei kai sitä torttua tule väännettyä niin vähän että se mahtuis siihen servettiin, missä oli jo pannukakkukin. Tämän lisäksi olis pitänyt kakata suoraan servetille (mikä olis vaikeaa, varsinkin kun siinä on se pannukakkukin) tai sitten poimia kakka pöntöstä. Näiden perusteella veikkaan siis, että kyseessä on kuitenkin uni, vaikkakin hulvaton sellainen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikeastaan muista väänsinkö sen tortun pönttöön vai suoraan vessapaperiin. Käytin pannun ja kakan käärimiseen tosiaan myös vessapaperia, en pelkkää servettiä....se jäi mainitsematta tuosta :)

      Poista
  5. b) Unta, koska tekstin alussa olit eilen bileissä, ja tekstin lopussa juhlien isäntä huomasi hajun muutama päivä myöhemmin.

    Ei sillä, että haluaisin enää voittaa palan pannukakkua. Ei tällasen jälkeen voi enää suhtautua pannariin samalla tavalla. What the fuck did I just read.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta tuntuu myös, että käsitykseni pannarista muuttui hiukan. Tai ainakin tästä lähtien kun syön sitä, en voi olla hekottelematta asialle. Ei olisi ehkä pitänyt julkaista tätä :DD Eikä muuten ollut mun idea.

      Poista
  6. Toivottavasti unta. jos totta, niin oot häiriintynyt...:)

    VastaaPoista
  7. Ainakin päivän naurut onnistuit antamaan! XD untahan tää oli, et sä nyt kenenkään haisteltavaks sitä kääröä veisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ole hyvä :D Olen kyllä suht (iloisesti) hämmentynyt, miten paljon kommentteja tähän postaukseen on tullut! Jostain syystä se elämän perusasia, paska, kirvoittaa keskustelua.

      Poista
  8. Nah kiva herätys toi otsikko

    Mistä saakka huusseissa on ollu vesivessa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En vastaa tekstin kirjoitusasusta, sillä en kirjoittanut tätä.

      Ja niin, kiitos kaikille osallistujille. Oikea vastaus oli b. Arvonta suoritetaan joskus.

      Poista
    2. Hah, menin jo melkein lankaan! :DD

      Poista
  9. Mahtoi olla hyvät juhlat kun kaikilla kakat taskuissa tai käsilaukuissa paperiin käärittyinä! Juhlien isännältä erittäin onnistunut veto laittaa vessat priimakuntoon juuri ennen juhlia ja tietenkin siellä tarjoiltiin luumukiisseliä myös ja muita laksatiiveja. Niin ja tietenkin vessassa oli kertakäyttömukeja, joihin sai tehtyä ne pisut, joita sitten kanneltiin mukana ja piiloteltiin ja kaadeltiin kukkasille koko illan ajan, koska ovet tietenkin myös olivat aikalukituksella takalukossa, niin että koko 200-henkinen juhlaväki joutui vain syömään ja tanssimaan kaikki ne 8 tuntia... tätä vois jatkaa loputtomiin.

    Makeat naurut sain! Kiitos

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain myös naurut kommentistasi :D Näinhän se varmaan meni, hih.

      Poista