4. kesäkuuta 2015

Tervetuloa, kesä!

Elimäen vaatekaapista kaivoin tällaisen tyttömäisen hameen. Toppi löytyi UFF:ista. Enpä ole muuten koskaan ennen omistanut keltaista toppia enkä oikeastaan mitään keltaista vaatekappaletta. Paitsi ehkä lapsena, mutta en muista sitä. Melko kesäinen kokonaisuus :>











8 kommenttia:

  1. Sun blogi oli salaisena jonkin aikaa. Luulin jo etten enää pääsis lukemaan tätä. Kyl sun blogia luetaan muutenkin kuin vain ex-anoreksian takia.
    Oot special! Tosi mielenkiintoinen!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa saada tällainen kommentti. Kiitos <3

    VastaaPoista
  3. Minäkin kaipailin kovasti sun blogia takaisin! Luen sitä, koska mua kiinnostaa mitä sulle kuuluu ja mitä sun elämässä tapahtuu. Olet mielenkiintoinen ihminen, vaikka et anoreksiasta puhuisikaan. Sulla on mielenkiintoisia näkemyksiä asioista ja niitä on aina kiva lukea. :)

    VastaaPoista
  4. Mukava kuulla :) En tosin aio enää jatkossa kirjoittaa mitään kovin henkilökohtaista elämästäni tai kantaaottavaa tekstiä, koska minusta tuntuu, että kaikenlaisesta avautumisesta on vain enemmän haittaa kuin hyötyä. Toisaalta sain nykyisen duunini sen takia, että työnantaja diggaili blogiteksteistäni ja hän alunperin ehdotti että alan pitää "kuole mun kaa mereen" -blogia. Että voi sanoo että jotain hyötyyki on ollu! Mut en usko, että jatkossa tulee olemaan.

    VastaaPoista
  5. Ihmettelin vähän, kun en saanut kutsua salaiselle blogillesi. Toivottavasti et luullut, että minä olen yksi niistä ihmisistä, jotka seuraavat sinua vain syömishäiriösi vuoksi. Nimittäin mielestäni ei ole mitään syytä, miksi ajattelisit minun kuuluvan näihin ihmisiin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öö mistä oot saanu päähäs et mul olis salainen blogi? Mulla ei oo muuta kuin tää ja One cookie or two.

      Poista
    2. Siis kun laitoit tämän blogin hetkeksi salaiseksi.

      Poista
    3. Oon laittanut välillä näitä blogeja salaisiksi, kun olen miettinyt niiden kohtaloa/tehnyt päivityksiä, mutta silloin ne eivät näy kellekään muulle kuin itselleni.

      Poista